London SE1 community website

Problems with postings

Join in these discussions today! Log in or register.
Tuesday 20 August 2019 7.22am
Hi James
I'm having problems posting something. Tried several times with no success.
Alison
Tuesday 20 August 2019 10.37am
Did you get any kind of error message? What exactly happened?

NB that - for the past 15 months or so - postings do not appear on the forum automatically (manual intervention is needed , although the content is not normally looked at) as an anti-spam measure.

Your message about locksmiths posted successfully. I have moved it into the main part of the forum.

Editor of the London SE1 website.
Subscribe to our SE1 Direct weekly newsletter.
Tuesday 20 August 2019 12.58pm
I'm having trouble posting a 'quote & reply' message: the quoted message doesn't show up in the window used to compose my message.
Tuesday 20 August 2019 1.18pm
Ah - itís probably because thereís some unusual punctuation or non-standard characters in the original post.

That problem arose at the last server software update.

The forum software is very old and needs to be retired soon.

Editor of the London SE1 website.
Subscribe to our SE1 Direct weekly newsletter.

To post a message, please log in or register..
We are part of
Independent Community News Network
Email newsletter

For the latest local news and events direct to your inbox every Monday, you need our weekly email newsletter SE1 Direct.

7,000+ locals read it every week. Can you afford to miss out?

Read the latest issue before signing up

Also on the forum
Views expressed in this discussion forum are those of the contributors and may not reflect the editorial policy of this website. Please read our terms and conditions